Hier kunt u uw ervaringen met Rijschool Hemmo neerzetten. 

Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Ronald Jong
28-12-20 12:36:08
Tijdens de rijlessen met Hemmo krijg je niet alleen het gevoel dat je samen actief naar het examen aan het toewerken bent, nog belangrijker is dat je ook echt wordt opgeleid om zelfstandig te rijden. De uitleg is duidelijk en als het toch niet helemaal overkomt probeert Hemmo het je op een andere manier uit te leggen, zodat het voor jou wel duidelijk wordt. Er is ruimte om fouten te maken zodat je er van kunt leren, maar wanneer het nodig is kan Hemmo ook streng zijn. Tijdens de lessen merk je dat Hemmo gemotiveerd is om je zoveel mogelijk te leren. De flexibiliteit van Hemmo is erg prettig, een les inplannen is nooit een probleem geweest. Het inplannen van de tussentijdse toets en het examen ging erg vlot, omdat hij hier regelmatig tijd voor neemt, zodat als er een plekje vrij is bij het CBR je het direct weet. Ik ben heel blij en tevreden om Hemmo als rij instructeur te hebben gehad en kan het iedereen aanraden om hier je lessen te volgen.
Jelmer De Boer
01-12-20 15:48:20
Erg fijn om bij Hemmo je rijbewijs te halen! Je leert erg veel tijdens de lessen en doordat je een systematische manier leert om met situaties om te gaan in de auto krijg je snel zekerheid in het autorijden. Een ander punt wat ik top vond is de flexibiliteit van Hemmo met zowel het plannen van rijlessen. Heb altijd met veel plezier gelest, en kan Hemmo dan ook zeker aanraden aan iedereen!
Fleur Ellenbroek
14-11-20 09:02:11
Wow! Super rijlessen! Een professionele rij instructeur die je met een lach leert rijden. Elke les was leuk en merkte ik dat ik weer vooruit ging. Hij gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen tijdens mijn examen. Ik wou graag mijn rijbewijs voor mijn vakantie halen, maar door de drukte bij het CBR was dit niet mogelijk in Almelo of Enschede. Jij was hierin bereid met mij mee te gaan naar Zwolle. Ik merkte het enthousiasme op van Hemmo en zijn flexibiliteit. Daarbij kwam ik bij Hemmo met de insteek dat ik dus in een snelle tijd mijn rijbewijs gehaald wou hebben. Ik wou graag 2 tot 3 keer les in de week. Hemmo nam de tijd voor mij en ik kreeg dus ongeveer 3x les in de week. Super dus! Kortom: Een relaxte, professionele rij instructeur die de tijd voor je neemt en flexibel is in het geven van zijn lessen. Als ik opnieuw de keuze zou moeten maken waar ik wil gaan lessen ben ik ervan overtuigd dat ik bij Hemmo moet zijn. Hemmo SUPER BEDANKT!
Kalli van den Heuvel
01-11-20 14:51:33
Bij rijschool Hemmo ben je op het goede adres. De zweer was top. Altijd open voor een praatje. Zijn uitleg was erg duidelijk. Vooral die kleine toevoegingen, zoals het speelgoed autootje waarmee hij dingen uitlegde in een andere perspectief, dat vond ik erg prettig. Kritisch en scherp wanneer het moest. Ook is hij erg goed een woordgrappen ;). Al met al heb ik een super opleiding gehad.
Huub Oude Rengerink
14-10-20 16:24:26
dit is een toprijschool, als je ergens moeite mee hebt wordt dat goed behandeld en je wordt echt perfect voorbereid op het examen in een leuke en rustige manier dat prettig overkomt. Je krijgt nooit het gevoel dat je iets niet goed kan / slecht in bent, Een goede keuze en ook goed voor mensen met valangst, kortom van alle markten thuis.
Tonen: 5  10   20