Hier kunt u uw ervaringen met Rijschool Hemmo neerzetten. 

Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Fleur Ellenbroek
14-11-20 09:02:11
Wow! Super rijlessen! Een professionele rij instructeur die je met een lach leert rijden. Elke les was leuk en merkte ik dat ik weer vooruit ging. Hij gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen tijdens mijn examen. Ik wou graag mijn rijbewijs voor mijn vakantie halen, maar door de drukte bij het CBR was dit niet mogelijk in Almelo of Enschede. Jij was hierin bereid met mij mee te gaan naar Zwolle. Ik merkte het enthousiasme op van Hemmo en zijn flexibiliteit. Daarbij kwam ik bij Hemmo met de insteek dat ik dus in een snelle tijd mijn rijbewijs gehaald wou hebben. Ik wou graag 2 tot 3 keer les in de week. Hemmo nam de tijd voor mij en ik kreeg dus ongeveer 3x les in de week. Super dus! Kortom: Een relaxte, professionele rij instructeur die de tijd voor je neemt en flexibel is in het geven van zijn lessen. Als ik opnieuw de keuze zou moeten maken waar ik wil gaan lessen ben ik ervan overtuigd dat ik bij Hemmo moet zijn. Hemmo SUPER BEDANKT!
Kalli van den Heuvel
01-11-20 14:51:33
Bij rijschool Hemmo ben je op het goede adres. De zweer was top. Altijd open voor een praatje. Zijn uitleg was erg duidelijk. Vooral die kleine toevoegingen, zoals het speelgoed autootje waarmee hij dingen uitlegde in een andere perspectief, dat vond ik erg prettig. Kritisch en scherp wanneer het moest. Ook is hij erg goed een woordgrappen ;). Al met al heb ik een super opleiding gehad.
Huub Oude Rengerink
14-10-20 16:24:26
dit is een toprijschool, als je ergens moeite mee hebt wordt dat goed behandeld en je wordt echt perfect voorbereid op het examen in een leuke en rustige manier dat prettig overkomt. Je krijgt nooit het gevoel dat je iets niet goed kan / slecht in bent, Een goede keuze en ook goed voor mensen met valangst, kortom van alle markten thuis.
Duncan Keupink
09-10-20 14:24:22
Hemmo is een erg vlotte, kundige en gepassioneerde rijschoolhouder, die echt de tijd neemt om je de rijkunst onder de knie te laten krijgen. Echte toffe rijlessen gehad!
Yvan Ndeh
09-10-20 11:27:28
If you want to feel confident and comfortable about your driving from Beginner level (no experience at all), then Hemmo is the guy to have as your Instructor. He is so calm, makes you understand your theory better as you are driving, makes you aware of what you're doing wrong, adapts to your comprehension and makes you get what he means. Driving becomes relax and fun with him and the atmosphere in the car is always nice.
As for me I passed my driver's license in 1 go.
Tonen: 5  10   20